Diensten

Waar u onze expertise voor kunt gebruiken

Wij staan voor u klaar

We brengen de juiste mensen samen om de juiste transformatie, ondersteuning en efficientie te realiseren.

Treasury consultant worden?

Ben je Treasury analyst of Treasury manager en wil je je eigen carriere een boost geven? Kom dan voor Treasury Flex Partners BV werken. Je gaat als Treasury consultant aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Je krijgt een projectmatige klus (upgrade TMS / carve-out / Bank connectivity) of je ondersteunt de dagelijkse treasury operations.

 

Aanvraag nieuwe Treasury opdrachten voor Corporates

Mocht u als bedrijf even krap zitten qua Treasury collega´s, of wilt u juist iemand hebben die in een korte tijd de afdeling of bepaalde specialistische onderdelen van het Treasury vak kan verbeteren (bankgaranties, TMS, Export financiering, FX, Factoring etc) bel ons dan gerust. Dit kan parttime of fulltime. Wij kunnen voor u een gratis Treasury scan doen om te zien wat u kunt verbeteren en besparen op uw huidige (internationaal) betalingsverkeer, werkkapitaal, FX transacties en internationaal handelsrisico management. Wij houden geen duur kantoor aan dus wij kunnen scherpe tarieven hanteren.

Wilt u ook Partner worden als freelance Treasury consultant? (ZZP’er)

Bent u als freelance Treasury specialist ook op zoek naar een opdracht? Zit u momenteel zonder en vindt u het lastig een opdracht te vinden?
Treasury Flex Partners is een pool van actieve freelance treasury consultants. De kracht van onze pool is dat wij DE SPECIALISTEN zijn met de kennis en ervaring die elkaar zoveel mogelijk helpen bij het vinden van interessante treasury opdrachten. Dus geen tussenkomst van een Recruitment bureau. De ene Treasury specialist vindt het juist leuk om bij bedrijven nieuwe opdrachten binnen te halen en de ander heeft juist een aantal vaste opdrachtgevers. Als de een in opdracht zit en geen andere opdracht erbij kan doen, kan de ander uit de pool daarvan gebruik maken. Uiteraard profiteert degene die een opdracht aandraagt uit zijn/haar (vaste) netwerk daar ook van via een bepaalde fee. Ook ZZP partner worden van Treasury Flex Partners?
Neem gerust contact met ons op.